5 semne ca esti inteligent

Memoria

Se pare ca s-au descoperit 5 semne sau dovezi care atesta daca esti sau nu inteligent. Ma rog, inteligenta se vede de la primul cuvant scos pe gura, insa stiinta a gasit ceva mai generalizat prin esantionarea mai multor persoane inteligente si genii.

1. Provii dintr-o familie inteligenta

Cacapcitatea intelectuala si IQ-ul sunt lucruri date de gena si se mostenesc

2. Esti primul nascut

Acest lucru are mai mult efect psihologic decat biologic si are legatura cu faptul ca primul nascut are o copilarie mai dificila, fiind „experimentul” parintilor. De asemenea, trebuie sa aiba grija de fratii lui, fiind un exemplu pentru acestia si, deci, este supus unor responsabilitati mari.

3. Ai probleme cu somnul

Cu cat ai IQ-ul mai mare, cu atat iti este mai greu sa adormi. Acest lucru este datorat faptului ca persoanele inteligente se gandesc prea mult si se consuma prea mult.

4. Canti si iti place muzica

Cantatul la un insrument muzical activeaza anumite zone ale creierului mai greu de accesat prin alte procedee si, de asemenea, muzica imbunatateste starea de spirit si memoria.

5. Consumi medicamente recreationale

Persoanele inteligente sunt mai predispuse la vicii precum alcool, fumat si droguri, tot datorita faptului ca gandesc prea mult, se consuma prea mult si sunt constiente de anumite fapte din realitate. Avand aceste vicii, se mai rup de realitate.

FIIT

Lasă un comentariu