Scopul meu

M-am hotarat sa fac o pagina in care sa surprind scopul meu si ce vreau sa dovedesc prin acest blog, deorece am impresia ca unele persoane nu inteleg exact mesajul pe care eu incerc sa il transmit. Voi incerca cumva sa sintetizez ceea urmeaza sa scriu, ca sa surprind doar ce este important si sa nu ma lungesc, caci garantez ca va plictisiti daca vedeti o pagina lunga cat o hartie igienica, insa imi este greu si teama sa nu pierd idei importante si sa ma intelegeti gresit. Sper ca voi fi suficient de clar si scurt in cuvinte.

Intai, vreau ca in acest moment sa mergi pe pagina principala si sa citesti cele 5 citate ale unor mari personalitati. Dupa ce le citesti vreau sa continui sa citesti aceasta pagina…

Daca ai citit, inseamna ca ai inteles o parte din mesajul meu.

Scopul meu este sa te ajut! Eu vreau sa ajut oamenii prin exemplul personal („Fii acea schimbare pe care vrei sa o vezi in lume!”), aplicand un simplu principiu: „Da-i omului un peste si va manca o zi. Invata acel o sa pescuiasca si va manca o viata intreaga”.

Suntem manipulati

Stii ca eu mi-am scos din camera televizorul?…Da! L-am scos, pentru ca sunt scarbit de lumea in care traim! Poate inca nu realizezi in ce lume traiesti, dar iti promit ca dupa ce vei termina de citit aceasta pagina vei deschide ochii si vei vedea lumea cu alti ochi.

Traim intr-o minciuna. Totul este o minciuna. Emisiunile de la televizor, stirile, interviurile, reclamele, toate sunt o minciuna. Lumea aceasta este un sistem structurat pe doua forme de existenta: manipulator si manipulat. Ceea ce vezi la televizor sau televizorul in sine este manipulatorul, iar cel ce urmareste televizorul este cel manipulat. Totul este gestionat si facut in asa el incat orice ai face tu sa iesi in pierdere din doua puncte e vedere: bani si sanatate.

 

Lumea din zilele noastre este un sistem astfel facut incat manipulatorul sa stoarca de bani si sanatate manipulatul. Tot ce cumperi, vezi, simti, mirosi, gust, totul este inspre pierderea ta si spre castigul manipulatorului.

Controlul mintii

De exemplu, intri in supermarket cu gandul sa iti cumperi un kilogram de morcovi si ceapa. Dar ce vezi cand intri? Tentatii si ispite! Toate sunt asezate la indemana ta, in fata ochilor, pentru ca tu sa fii tentat sa cumperi. Astfel ca, tu cand iesi din supermarket, ti-ai achizitionat si o un tricou, de exemplu. Dar sa ne gandim un pic, aveai nevoie de el? Daca aveai nevoie de el iti puneai in gand de acasa: „Ma…ma duc sa imi cumpar un tricou!”. Dar nu! Tu ti-ai pus in plan sa iti cumperi morcovi si ceapa. Deci, ti-ai cumparat ceva nu pentru ca aveai nevoie, ci pentru ca ai fost manipulat si controlat inspre a-l cumpara, mai ales daca era si la reducere, alta manipulare.

Suntem furati si imbolnaviti

Cand ai mancat ultima data o rosie de la bunica? De mult, nu? Mai stii ce gust avea? De rosie, nu? Ei bine, daca ai manca acum o rosie din comert si apoi una de la bunica, ai spune ca rosiile din comert sunt din plastic sau apa solidificata cu aroma. De ce? Comertul merge pe principiul cantitate si nu calitate.

Toate industriile din prezent produc spre a stoarce de bani cumparatorul si nu le pasa de urmari. Nu le pasa ca faci cancer, diabet, infarct etc. Le pasa doar sa ca tu sa cumperi, sa faci tranzactia. Dupa care, poti sa si mori din partea lor, ei si-au scos afacerea.

O viata simpla si fericita

Viata simpla

Care este scopul meu? Scopul meu este sa iti deschid o noua perspectiva. O perspectiva ascunsa si mascata in mod constant. Perspectiva vietii de odinioara, a vietii simple.

In ziua de azi ai fost invatat ca secretul fericirii sunt banii, masinile, imobiliarele, hainele, aparaturile electrice, pe scurt, bunurile materiale. Acesta este principiul de manipulare aplicat asupra noastra. Insa nu ni se arata faptul ca toate acestea sunt inutile daca este bolnav sau mort, iar aceste avutii, in cele din urma acest efect il provoaca.

Scopul meu este sa iti arat ca sanatatea este cel mai puternic si de pret bun pe care il poti avea si cu care te nasti si o primesti de la Dumnezeu, gratuit, si pe care tu o distrugi prin toate viciile, obiceiurile, actiunile pe care le faci, pentru ca asa ti s-a spus sau asa ai vazut la TV ca este bine si normal.

Scopul meu este a iti arat ca nu este bine sa fii normal!

A fi normal, inseamna sa ai trasaturi definitorii comune cu ale celorlati.

A fi normal inseamna sa fii ca restul lumii.

A fi normal inseamna sa treci neobservat, sa te pierzi in multime.

A fi normal inseamna sa te nasti si sa mori neobservat.

A fi normal inseamna sa traiesti degeaba si sa nu vi cu nimic nou pe aceasta planeta.

A fi normal inseamna sa nu lasi nimic in urma si sa nu te deosebesti cu nimic.

A fi normal inseamna a nu fi special.

Nu este bine sa fii normal! Este bine sa fii tu insuti/insati! Este bine sa te deosebesti de multime si sa creezi ceva nou, sa vii cu ceva nou si sa iti lasi o amprenta pe aceasta planeta.

Scopul meu este sa te ajut sa iti descoperi calea defintorie, calea care te face pe tine fericit si nu pe cei din jur. Nu am vrut ca acest blog sa fie un site de fitness comun pe de pe care toata lumea sa urmeze acelasi regim alimentar, aceeasi dieta, aceeasi rutina de antrenament, NU!

Scopul acestui blog este sa iti prezint niste notiuni de baza, sa intelegi cum functioneaza corpul tau si ce efecte creeaza anumite alimente, iar tu apoi sa iti creezi un stil propriu (antrenament, regim) imbracand acele notiuni de baza si jongland cu ele. Eu iti creez fundatia casei, dar ramane la latitudinea ta cum ti-o construiesti.

FIIT este semnatura si scanteia pe care eu ti-o ofer. Aceasta scanteie inseamna ca ai primit mesajul meu si ca ai reusit sa iti creezi un stil propiu.

Fiecare este unic: are o gena proprie, enzime proprii, metabolism propriu, iar cel care le cunoaste cel mai bine esti chiar tu. Deci, tu esti cel mai bun antrenor personal si nutritionist al tau. Nicio dieta si niciun antrenament nu se potriveste si nu lucreaza la fel la doua persoane diferite. Fiecare trebuie sa isi creeze propriile rutine in functie de placeri, nevoie, gene, scop, varsta, etc.

Acesta este scopul meu!

FIIT

Lasă un comentariu